Előfizetői tartalom

Tarlós: veszélyben a hármas metró felújítása

MTI
Veszélyben érzi a 3-as metróvonal infrastrukturális felújításának programját Budapest főpolgármestere. Tarlós István pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a kormány rosszhiszemű tagjait vádolta a fél éve tartó időhúzással és kijelentette: ha emiatt meg kell állítani idő előtt a metrót, akkor "alig hiszem, hogy ez következmények nélkül lesz 2018 tavaszán".

Kapcsolódó cikkünk2016.10.25Válságterv készül a 3-as metró leállításáraTarlós a rendszeresen pénteken sorra kerülő tájékoztatóján az MTI tudósítása szerint úgy fogalmazott: "most már komolyan kezdem veszélyben érezni ezt a projektet". Mint mondta, van olyan érzése, hogy "egyesekben van szándék a meghiúsításra", és ennek könnyen lehet következménye a 3-as metró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés