Előfizetői tartalom

Két nap alatt mintha kicserélték volna Trumpot, alig lehet ráismerni

Portfolio
A választás óta mintha kicserélték volna Donald Trumpot: a republikánus elnökjelölt választási győzelmében jelentős szerepet játszhatott többek között az is, hogy a mainstream politikai irányvonal normáit teljesen felborítva, keményen nekiment a fennálló hatalomnak több politikai és gazdasági témában, most azonban láthatóan visszavett a vehemenciájából. A Reuters például kiszúrta, hogy Trump kampányoldaláról eltűnt a muszlimok kitiltásának, vagy a párizsi klímaegyezmény felbontásának terve. Ha ez tettek formájában is igazolódik, akkor óriási pálfordulásnak lehetünk épp szemtanúi.

A világ jelentős részét sokkolta, hogy Donald Trump legyőzte az Egyesült Államok elnöki székéért folytatott küzdelemben Hillary Clintont, és ezzel január 20-tól ő lesz az USA 45. elnöke. Bár a közvélemény-kutatók rendre Clinton előnyét mutatták, a levegőben (és a statisztikákban) benne volt Trump győzelme.A republikánus jelölt ugyanis szembe ment mindennel, ami a hagyományos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés