Előfizetői tartalom

Elítélték ma a NAV egyik alezredesét

MTI
Titkos információgyűjtésnél látott el kapcsolattartói feladatokat az a NAV-alezredes, akit pénteken első fokon több rendbeli bűncselekmény miatt két év szabadságvesztésre és öt év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Törvényszék. A bizonyítékok hiánya miatt azonban a tizennyolc vádlottból csupán négyet ítéltek el, köztük az elsőrendű vádlott NAV-alezredest.

A mai per szerint T. Zoltán és tizenhét társa ellen kötelességüket megszegve, bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytattak eljárást. A Budapesti Nyomozó Ügyészség tavaly márciusban érkezett vádirata szerint az elsőrendű vádlott a NAV Bűnügyi Főigazgatóságán alezredesi fokozatban teljesített szolgálatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés