Előfizetői tartalom

Le kell állítani szombaton a 3-as metrót

Portfolio
Darabok törtek ki a 3-as metró egyik pályaszakaszán, közel a Nagyvárad térhez, így már sebességkorlátozást vezettek be, és a helyreállítás idejére szombaton üzemzárástól vasárnap délig le is kell állítani a járatokat - értesült pénteken este az MNO.hu. Az információt Tarlós István főpolgármester megerősítette, ami azt jelenti, hogy a Deák tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek majd több mint 10 órán keresztül.

Tarlós a lapnak megerősítette, hogy sebességkorlátozást kellett bevezetni a metró déli szakaszán, mert az egyik kitérőnél darabok törtek ki a pályaszakaszból, a váltórészt ki kell cserélni. Budapest vezetője szerint ez a rendkívüli esemény is jelzi, hogy halaszthatatlan a rekonstrukció, ilyen esetek ezentúl bármikor, a vonal bármelyik pontján előfordulhatnak, Bolla Tibor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés