Előfizetői tartalom

Nem az alacsony fizetés a legnagyobb baj a magyar egészségüggyel

Portfolio
Érdekes megközelítésből vizsgálja a magyar egészségügy problémáit az októberben indult "57" blog. Az író egy "kommunikációs nagyvizit" keretében 50 hetet töltött az egészségügyben, az itt szerzett tapasztalatait, dolgozóktól szerzett információit mutatja be. Megtudhatjuk például, hogy nem mindig az alacsony fizetés a szakdolgozói hiány legfőbb oka, és azt is, hogy tényleg nincsenek fiatal ápolók.

A blog írója az ágazati vezetésben mint kommunikációs vezető, a kórházi ápolásban pedig mint önkéntes vett részt, összesen 50 héten keresztül. Az írássorozat a párbeszéd fontosságára próbálja felhívni a figyelmet, és megpróbálja az egészségügy különböző szereplőinek - legyen az beteg, politikus, orvos, ápoló, takarító vagy a média - felelősségét feltárni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés