Előfizetői tartalom

Pulykanap ott, kamatdöntés itt

Portfolio
Itthon a Magyar Nemzeti Bank kamatdöntésére és a béradatokra lesz érdemes figyelni a héten, míg nemzetközi viszonylatban a Fed jegyzőkönyve, Mario Draghi meghallgatása, illetve a friss európai konjunktúraadatok lesznek igazán fontosak. Amerikában a Hálaadás miatt csütörtökön szünnapot tartanak, de pénteken is csak rövidített időintervallumban folyik a piaci kereskedés.

A Magyar Nemzeti Bank legutóbbi kamatdöntésekor az alapkamaton nem változtatott, azonban az egynapos hitelkamatot 1,15 százalékról 1,05 százalékra vágta. Döntése utáni közleményében pedig jelezte: "amennyiben a későbbiekben az inflációs cél elérése indokolja, a Monetáris Tanács kész a monetáris kondíciók további lazítására." Mario Draghit, az Európai Központi Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés