Előfizetői tartalom

Trump kimutatta a foga fehérjét - itt az elnök hat pontja

Portfolio
Hat pontban ismertette Donald Trump, hogy melyek lesznek hivatalba lépve az első intézkedései. Az Egyesült Államok jövendő elnöke szemlátomást úgy érzi, be kell tartania néhány dolgot a meredekebb választási ígéreteiből is. Akik a szabadkereskedelem és a klímavédelem visszaszorulásától féltek, mostantól megalapozottabbnak érezhetik aggodalmukat.

Videóüzenetben ismertette első elnöki intézkedéseiről szóló terveit Donald Trump. Eszerint az új amerikai elnök kilép a 2015-ben elfogadott, de még nem ratifikált csendes-óceáni szabadkereskedelmi egyezményből (TTP); eltörli a klímavédelem érdekében meghozott környezetvédelmi intézkedéseket, pontosabban azokat, amelyek korlátozzák az Egyesült Államokat a fosszilis energiatermelésben; egyszerűsíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés