Előfizetői tartalom

Javított Magyarország az adózási világrangsorban

Portfolio
Kedvezőbb feltételekkel adózik egy közepes vállalat Magyarországon, mint korábban - ez az egyik fő üzenete a csütörtökön bemutatott, 11. alkalommal megjelent Paying Taxes kiadványnak. Magyarország a teljes adóráta tekintetében tudott nagyot villantani az előző évben, ennek köszönhető az előrelépés. Saját magához képest előrébb lépett hazánk, azonban régiós versenytársaink még mindig előttünk járnak.

Hogy szerepelt Magyarország?Tizenegyedik alkalommal készítette el Paying Taxes című kiadványát a PwC, ezúttal is a Világbankkal közösen, és rangsorolták a világ gazdaságait abból a szempontból, hogy mennyire vállalkozóbarát az adózási környezet. A mostani rangsor újdonsága, hogy az eddigi három szempont mellett (adók és járulékok szintje, bevallással eltöltött adminisztrációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés