Előfizetői tartalom

Orbán: hamarosan szükség lesz egy másik megállapodásra is

MTI
Nem versenyképes cégek nem tudnak nyereséget termelni és nem tudnak béreket emelni. Csak hatékony, sikeres vállalkozások képesek erre - mondta a kedden született bérmegállapodás ünnepélyes aláírása előtt Orbán Viktor. A miniszterelnök arról is beszélt: hamarosan egy másik megállapodásra is szükség lesz, amely az új ipari forradalom okozta változásokhoz való alkalmazkodásról kell, hogy szóljon.

Csütörtök reggel a Nemzetgazdasági Minisztérium épületében írták alá a kormány, valamint a szociális partnerek megállapodását a minimálbér-emelésről és a járulékcsökkentésről a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF) keretében.Forrás: MTI/Máthé ZoltánAhhoz, hogy bérekről lehessen beszélni, munkahelyek kellenek, ahhoz pedig, hogy munkahelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés