Előfizetői tartalom

Orbán: Jövőre minden jobb lesz

Portfolio
Az adócsökkentés mindig növeli a versenyképességet, a béremelés pedig előidézi a munkaerő minőségének javulását - mondta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök szerint az utóbbi években most először lehet az, hogy egyszerre csökken az államadósság, nő a versenyképesség, csökken az adó, emelkednek a bérek.

A jövő évre biztató adatokkal számolunk, minden területen javulást várunk, mondta Orbán, aki példaként hozta fel, hogy a nyugdíjak gyorsabban emelkednek, a költségvetési hiány nem lesz magasabb, a munkanélküliség tovább csökken, az infláció csak kissé emelkedik. (Ez annnyiban érdekes, hogy a jövő évi költségvetési hiányterv magasabb, mint az idei.) A verseny nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés