Előfizetői tartalom

Tíz hihetetlen jóslat, ami felforgatná a világot 2017-ben

Portfolio
Az év végéhez közeledve lassan mindenki elkészíti 2017-es előrejelzéseit. A Saxo Bank immár évek óta azzal igyekszik felhívni magára a figyelmet, hogy tíz olyan eseményt gyűjt össze, melyeknek van reális esélyük, de a piac alulárazza őket, a legtöbben elképzelhetetlennek tartják. Persze ezeknek általában kis része szokott csak bejönni.

A Saxo Bank szerdán publikálta a 2017-es évre vonatkozó "hihetetlen előrejelzéseit": A kínai gazdaság 8 százalékkal nő, aminek köszönhetően a Shanghai Composite index eléri az 5000 pontot: az általános vélekedés most az, hogy a kínai gazdaság tovább lassul majd jövőre is. Et természetes velejárója annak, hogy a kínai vezetés felismerte, hogy a feldolgozóiparra alapozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés