Előfizetői tartalom

Készülj fel a végső fázisra, ami a feje tetejére állíthatja az egész világot!

Portfolio
Hiába a Brexit-referendum eredménye, vagy Donald Trump elnökké választása, a globalizációnak nemhogy nincs vége, de a java még csak most jön - állítja Richard Baldwin közgazdász-professzor, aki már 30 éve foglalkozik a témával. A Quartz-nak adott interjújában elmondta, hogy bár sokan megpróbálnak majd ellene tenni, a globalizáció végső, harmadik szakasza a nyakunkon van, és elkerülhetetlenül megvalósul majd, ráadásul sokkal nagyobbat fog szólni, mint az első kettő.

A júniusi Brexit-népszavazás eredménye, illetve az az amerikai elnökválasztás során protekcionista és migrációellenes programelemekkel kampányoló, majd a választást meg is nyerő Donad Trump személye sokak szerint jól beleillik abba a képbe, hogy a globalizáció aranykorának befellegzett.Kapcsolódó cikkünk2016.09.08Új korszak kapujában állunk - A globalizáció aranykora már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés