FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Három ábra arról, hogy miért lázadt fel a világ az elit ellen

Portfolio
A nyugati középrétegből egyre többen csalódnak a jelenlegi politikai és gazdasági rendszerben, ami az idei év két legnagyobb meglepetéséhez vezetett. A cikkben szereplő három ábra segít megérteni, hogy miért szavazták ki magukat a britek az Európai Unióból, vagy hogy minden ellenszéltől függetlenül hogyan nyerhette meg Donald Trump az amerikai elnökválasztást.

Ha teszünk egy lépést hátra, és messzebbről próbáljuk szemlélni a világban zajló eseményeket, akkor az idei év legnagyobb sztorijai közül több is ugyanarra az okra vezethető vissza. A Brexit-referendum eredménye, Trump elnökké választása, vagy a világkereskedelem és a globalizáció válsága - feltéve, hogy nem most jön még csak a java - szoros összefüggésben áll a fejlett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés