Előfizetői tartalom

Az ember, aki beintett a globális elitnek és sokkolta az egész világot (TOP 10 sztori - 1.)

Portfolio
Donald Trump jött, látott, és minden ellenszél ellenére győzött az idei amerikai elnökválasztáson, amivel a 2016-os év egyik legnagyobb meglepetését okozta. Hogy mit tanulhattunk a győzelméből? A közvélemény-kutatók nem tévedhetetlenek, a csalódott nyugati középosztálybeliek többen vannak, mint gondolnánk, a befektetők pedig imádnak pánikolni, hogy utána ismét történelmi csúcsokra tépjék a piacokat. Röviden összeszedtük, hogy mit érdemes tudni a novemberi amerikai elnökválasztásról, illetve az utóhatásairól.

Az amerikai elnökválasztás, avagy a közvélemény-kutatók kudarca?A 2016-os év egyik legnagyobb sztorija kétségkívül az amerikai választás eredménye volt: a republikánus Donald Trumpnak úgy sikerült megszereznie 306 elektori helyet a győzelemhez szükséges 270-ből, hogy a november 8-i választást megelőzően a közvélemény-kutatások többsége több százalékpontos Clinton-előnyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés