Előfizetői tartalom

Piaci pániktól félnek a Brexit miatt

Portfolio
Várhatóan kedden beszél majd először a Brexittel kapcsolatos terveiről Theresa May brit miniszterelnök. A beszéd magyar idő szerint kora délután várható, a Bloomberg úgy értesült, hogy már kész terve van a kormánynak arra az esetre, ha túlzott piaci pánik alakulna ki, illetve előre próbálják tompítani a kilengéseket.

Régóta várnak a befektetők Theresa May keddi beszédére, melyen a brit kormányfő nagykövetek és diplomaták előtt beszélhet először nyíltan a britek kilépési stratégiájáról. A beszédet londoni idő szerint 11:45-kor (magyar idő szerint egy órával később) mondja el a kormányfő, May korábban azt mondta, hogy csak március végén aktiválja a gyakorlatban az EU alapszerződésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés