Előfizetői tartalom

Kereskedelmi világháború kitörésétől félnek a befektetési guruk

Portfolio
A világgazdaság végre kimászhat az alacsony növekedési csapdából, ezzel együtt az infláció is emelkedésnek indulhat, mindezt azonban beárnyékolja egy globális kereskedelmi háború lehetősége - olvasható ki a Bank of America Merrill Lynch januári globális alapkezelői felméréséből. Emellett a befektetési szakértők közül egyre többen gondolják úgy, hogy a dollár az elmúlt hónapok intenzív erősödése miatt túlértékeltté vált, ami szintén okozhat meglepetéseket a jövőben.

A Bank of America Merrill Lynch nyilvánosságra hozta havi rendszerességű globális alapkezelői felmérésének idei első számát. Az elemzéshez 176 alapkezelő járult hozzá, akik mintegy 455 milliárd dollárnyi vagyont kezelnek világszerte.Nem csak Trump szerint túl erős a dollárDonald Trump még múlt héten adott interjút a Wall Street Journalnak, amelyben azt mondta, hogy túl sokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés