Előfizetői tartalom

Ausztráliával és Indiával már tárgyalnak a Brexit utáni világról

Portfolio
Ausztráliával és Új-Zélanddal már megkezdte a tárgyalásokat Nagy-Britannia a jövőbeli kereskedelmi kapcsolatokról - mondta csütörtökön a davosi Világgazdasági Fórumon Theresa May brit miniszterelnök. A politikus kiemelte, hogy a szigetország is erős Európai Unióban érdekelt, azok a cégek pedig, akik csak a Brexit miatt hagyják ott az országot, a rövidtávú gondolkodást helyezik előtérbe.

Theresa May kiemelte, hogy országa új vezetési stílusra vált, aminek következtében az üzlet, a szabad piacokm és a szabad kereskedelem legerősebb szószólója lesz a következő években. Ugyanakkor a politikus elismerte, hogy Nagy-Britannia fontos időszak elé néz a következő hónapokban, amikor újra kell majd tárgyalnia kereskedelmi kapcsolatait az EU-val. May szerint a kilépés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés