Előfizetői tartalom

Leszerepelt Magyarország a korrupciós világrangsorban

Portfolio
Új-Zéland és Dánia holtversenyben a legkevésbé korrupt ország a Transparency International legfrissebb felmérése szerint, megelőzve Svédországot. Magyarország 48 pontos korrupciós érzékelési indexével az 57. helyet szerezte meg a 176 országot tartalmazó listán. Ez azt jelenti, hogy hazánk rontott a TI rangsorában, 3 ponttal rosszabb értékelést kapott és 7 helyet csúszott hátrébb.

Egyre lejjebbA 31 európai ország közül Magyarország csak Bulgáriát, Görögországot, Olaszországot tudta ezúttal megelőzni és holtversenyben áll az 57. helyen 48 pontjával Romániával.A részletes táblázatból kiderül (lejjebb görgetve találjuk a magyar értékeket), hogy az elmúlt években Magyarország korrupciós érzékelési indexének értéke folyamatosan csökkent. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés