Előfizetői tartalom

Máris magyarázkodásra kényszerül az USA-kormány a Trump-fal miatt

MTI
|
Portfolio
Tegnap délután még az USA és Mexikó közötti kapcsolatok befagyásáról írtunk azok után, hogy Twitter-háború alakult ki a két ország között, de estére a Fehér Ház szóvivője már visszakozott a nagy vihart kiváltott ötlettől. Sean Spicer szerint a mexikói árukra kivetendő importadó egyelőre csak ötletként, a sok lehetőség egyikeként merült fel.

Tekintsük át gyorsan, hogy a világ legnagyobb politikai, gazdasági, katonai hatalmának új vezetése miként építi hitelességét. Donald Trump gyakorlatilag egészen azóta, hogy választási kampányában felmerült egy mexikói határfal építésének szükségessége, azt hangoztatta, hogy az ezzel járó költségeket a déli szomszéd fogja majd állni. A mexikói elnök, Enrique Pena...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés