Előfizetői tartalom

Kétezer fős leépítés jöhet a NAV-nál

Portfolio
Bár már most is több ezer fős szakember gárda hiányzik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, idén újabb kétezer fős létszámleépítés várható - írja saját információira hivatkozva a Magyar Nemzet. A lap szerint ennek a fő oka a szűkös idei bérkeret lehet. A cikk szerint nemcsak a NAV eddigi főigazgatóját váltották le a napokban, hanem a sajtófőnököt is.

A Magyar Nemzet mai cikkének főbb információi: Idén újabb, akár kétezer fős leépítés is várható a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. Ez főként amiatt történhet, mert 2017-ben a költségvetési törvény alapján mintegy 50 millió forinttal kevesebb jut bérekre, miközben a tavaly bevezetett életpályamodell a tavalyi második felévben hétmilliárdos többletkiadást jelentett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés