Előfizetői tartalom

Magyarország is felkerült a tízes listára, ahol a legjobb külföldiként dolgozni

Portfolio
A munka és magánélet egészséges aránya a legtöbb embernek nagyon fontos szempont, amikor munkahelyet választ és vannak olyan országok, amelyek ebben jobban is teljesítenek, mint társaik. Az InterNations által készített felmérés alapján Magyarország is előkelő helyen szerepel, ezzel egyike vagyunk azon országoknak, ahol külföldiek szerint a legjobb dolgozni.

A tanulmány 43 különféle szempont alapján vizsgálta, hogy mely országokban lehet a legjobb külföldiként dolgozni. Megnézték például, hogy a vizsgált országokban milyen a magánélet és a munka aránya, és kiderült, hogy nincs közvetlen korreláció a hosszú munkaórák és a munka-magánélet aránnyal kapcsolatos elégedetlenkedések között. Példaként ott van Franciaország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés