Előfizetői tartalom

Lefújja Tarlós a budapesti olimpiát?

Portfolio
Az aláírások számát ismeri, de nem ismeri még a kormány álláspontját az olimpiáról és a népszavazásról, így reagált Tarlós István az Indexnek azokra a hírekre, miszerint a Fidesz rátolja a felelősséget, lefújja-e a budapesti olimpiát. Ezért először kontrollálja, valóban így vélekedik Orbán Viktor, és Borkai Zsolt a MOB részéről.

Ha tényleg így van, és mindenki visszalép, és mindenki rá néz, akkor ő ki fogja mondani, amit kell, és szerdán beviszi a fővárosi közgyűlés elé az olimpia visszavonásáról szóló javaslatot - jelentette ki az Indexnek Tarlós István, ami elég konkrét a korábbi nyilatkozatok után, de főleg azok után, hogy a kormánypártok és a MOB is a fővárosra tolta a felelősséget....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés