Előfizetői tartalom

A világ legjobb egyeteme 75 millió forinttal díjazná azt, aki a közjóért szabályt sért

Portfolio
A világ egyik legjobb felsőoktatási intézménye, a Massachussets-i Egyetem (MIT), pontosabb az intézet egyik kutatóegysége pályázatot hirdetett szabályszegők számára. Negyedmillió dollár (vagyis mintegy 75 millió forint) ütheti a markát annak, aki a közjó érdekében sért meg valamilyen szabályt, vagy szembeszegül olyan normákkal, amelyek a társadalom egészére nézve károsak.

Az amerikai Massachussets-i Egyetem (MIT) hosszú ideje a világ egyik legnagyobb becsben tartott, legkomolyabb kutatómunkát végző felsőoktatási intézménye, amely szinte minden tudományterületen a világ élvonalába tartozik. Az intézmény égisze alatt működő egyik kutatóintézet, az MIT Media Lab egy olyan pályázatot hirdetett, ami finoman szólva is nem hétköznapi.Az intézet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés