FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

A világ legnagyobb földadományával egy óriási környezetvédelmi terület jöhet létre

Portfolio
Kristine és Douglas Tompkins alapítványa, a Tompkins Conservation 4000 négyzetkilométernyi területet adományozott környezetvédelmi céllal a chilei államnak, ami a valaha volt legnagyobb ilyen jellegű adomány. Chile elnöke cserébe vállalta, hogy további 36000 négyzetkilométernyi területen hoz létre új nemzeti parkokat, illetve fejleszti a meglévő területek infrastruktúráját.

Kristine Tompkins, a 'Patagonia' ruházati cég egykori vezérigazgatója, illetve néhai férje, Douglas Tompkins a 'The North Face' és az 'Espirit' vállalat alapítója két évtizeddel ezelőtt úgy határoztak, hogy felhagynak korábbi életükkel, és Chilébe költözve a környezetvédelemnek szentelik figyelmüket. Tevékenységükre létrehozták a Tompkins Conservation alapítványt, ezen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés