Előfizetői tartalom

Készülsz a nyaralásra? Nagyon vigyázz ezzel a 11 országgal!

Portfolio
Egy ügyvédi iroda a külföldre utazóknak szeretett volna segíteni azzal, hogy összegyűjtötte azokat az országokat, ahova csak kellő tájékozódást követően utazzunk. Ugyanis könnyen börtönbe kerülhetünk, ha nem ismerünk bizonyos szabályokat, de az illem betartása is alapvető elvárás egyes országokban. Tudtad, hogy például Kínában sosem szabad az evőpálcikákat felfelé állítani a rizsbe vagy a tésztába? És azt, hogy Thaiföldön börtön járhat azért, ha szemetelsz az utcán vagy azt, hogy Ugandában tilos a hadi vagy kormányzati épületekről fényképet készíteni?

Amerika, Afrika, Közel-Kelet. 1. MexikóMexikó a második leglátogatottabb ország Amerikában, 2015-ben 32,1 millió turista látogatott ide. Amire ügylej, ha Mexikóba készülsz: Alapvetően nem tarthatsz magadnál pisztolyt, kést, tőrt vagy bármilyen típusú fegyvert. Marihuánát akkor sem vihetsz be az országba, ha egyébként orvosi marihuánáról van szó, minden ilyen kísérlet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés