Előfizetői tartalom

Trump: Amerika egyedül is nekimenne Észak-Koreának

MTI
Az Egyesült Államok önállóan, Kína segítsége nélkül, egyoldalú lépésekkel is kész "felszámolni" az észak-koreai atomfegyver-fejlesztési program jelentette fenyegetést - mondta a Financial Timesnak adott interjúban Donald Trump. Az amerikai elnök a londoni gazdasági napilap online kiadásán vasárnap este megjelent interjúban megerősítette azt a nézetét is, hogy az Egyesült Királyság "nagyon jól jár majd a Brexittel", de mivel meglátása szerint most már az EU is "összeszedte magát", ezért a Brexit végülis mindkét félnek előnyös lesz.

Észak-Koreáról is egyeztetnek az amerikai-kínai csúcsonAz amerikai elnök kijelentette: megvitatja az észak-koreai nukleáris fegyverkezés kérdését Hszi Csin-ping kínai elnökkel, akit a jövő héten lát vendégül floridai rezidenciáján. Trump szerint Kínának nagy befolyása van Észak-Koreára, és "vagy úgy dönt, hogy segít nekünk Észak-Korea ügyében, vagy úgy, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés