Előfizetői tartalom

Nincs nyugalom a Fehér Házban: Trump menesztheti kabinetfőnökét és főtanácsadóját is

MTI
Az elnöki hivatal meg nem nevezett tanácsadóira hivatkozó friss tudósítás szerint hatalmi harcok folynak a Fehér Ház munkatársai között, s bár Trump nagyobb átalakításokat tervez, egyelőre nem tudni, ezekre mikor kerül sor. Legutóbb a The Hill című lap adott hírt arról, hogy Bannon és Priebus jövője lehet bizonytalan Fehér Házban.

Steve Bannont, a Breitbart News című jobboldali portál korábbi főszerkesztőjét úgy tartották számon, hogy nagy befolyása van az elnök döntéseire, ám a héten Trump elmozdította a Nemzetbiztonsági Tanácsban betöltött tisztségéből. A The Hill utalt arra, hogy Bannonnak komoly nézetkülönbségei vannak Trump másik tanácsadójával, Jared Kushnerral, aki egyúttal az elnök veje....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés