Előfizetői tartalom

Trump eltakarította az FBI vezérét, mielőtt jönnek az oroszok

Portfolio
Óriási felháborodást váltott ki Donald Trump tegnapi döntése, amellyel elbocsátotta a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatóját, James Comey-t. Sokan összefüggést vélnek felfedezni Corney kirúgása, illetve az általa felügyelt, Oroszország amerikai elnökválasztásban való érintettségét vizsgáló nyomozás között. Az egész sztorit még gyanúsabbá teszi, hogy ma érkezik az Egyesült Államokba az orosz külügyminiszter vezette küldöttség.

Az FBI igazgatója tavaly azzal robbant be a köztudatba, hogy nem sokkal a november 8-i elnökválasztás előtt bejelentette, nyomozást kezdeményez Hillary Clinton magánszerveréről kiszivárgott hivatalos e-mailjei miatt. James Comey tegnapi elbocsátása hidegzuhanyként érte az amerikai közvéleményt. Trump azzal indokolta a döntését, hogy Comey nem megfelelően járt el a Clinton-ügy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés