Előfizetői tartalom

Új városrész épülhet Pakson: kell a hely az erőmű építőinek

Portfolio
A beruházás csúcsidőszakában 8000-8500 szakember dolgozhat majd a Paks 2 építési területén. A szükséges munkaerő elhelyezése érdekében új városrész kialakítását tűzte ki célul az önkormányzat. Az atomerőmű bővítése a blokképítési munkán kívül számos egyéb beruházást is maga után von, óriási üzleti lehetőségeket kínálva az ország - és persze a térség - vállalkozóinak. A Paks 2 beszállítói és egyéb üzleti lehetőségeiről a Portfolio május 16-ai konferenciájának résztvevői első kézből kaphatnak információkat.

Nem tudni, hogy mikor kezdődhetnek el a Paks 2 projekttel kapcsolatos építési munkálatok, de valószínűleg 2012-2024-ben lesz a csúcsidőszak, amikor 8000-8500 szakember dolgozhat majd az építési területen, a szakértői létszám pedig elérheti az 1000 főt. Az erőmű-beruházásra való felkészülés kapcsán eddig kihasználatlan területek hasznosítását tervezi a város vezetése.Megnőtt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái