Előfizetői tartalom

Lázár: megnyílt az orosz hitelkeret, a Rotschild adott tanácsot

Portfolio
Április végén megnyílt az orosz állam által a paksi projektre biztosított 10 milliárd eurós hitelkeret és minden egyes hitellehíváskor megvizsgáljuk, hogy érdemes-e azt rövid távon valamilyen forrásból refinanszírozni - jelezte a kormányzati döntést és a fejleményt a mai tájékoztatón Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője szerint a következő 8 évben a mostani bő 400 milliárdról 1000-1200 milliárd forintra kell növelni a honvédségi kiadásokat a NATO elvárásainak megfelelően, és a következő hetekben dőlnek el a fő irányok. Ugyanígy a családtámogatási rendszer alapjairól, a változtatásokról is a következő hetekben döntenek. Szavai szerint lehet még tartalék a rezsicsökkentésben.

2017. május 11. 16:26 Lázár: megvalósulhat a tram-train, de nem bármilyen áron Igen, megvalósulhat a beruházás, de nem bármilyen áron, így meg kell állapodni arról, hogy milyen feltételekkel - lényegében ezt reagálta Lázár arra a kérdésére, hogy az elmúlt hetek kommunikációs...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái