Előfizetői tartalom

Bekeményít CEU-ügyben a Fidesz pártcsaládja

Portfolio
Manfred Weber, a Fidesz pártcsaládjának frakcióvezetője a lex CEU-ban foglalt határidők felfüggesztését javasolja egy európai parlamenti módosító indítványában, és azt kéri a magyar kormánytól, hogy haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat a már módosított felsőoktatási törvényről az amerikai illetékes hatósággal - erről szól az az európai néppárti határozati javaslat szigorítása, melyről szerdán délben szavaznak Strasbourgban.

Az Európai Parlament április végén vitázott a magyarországi helyzetről, mely ülésen Orbán Viktor is részt vett és felszólalt. A képviselők most állásfoglalást fogadnak el az üggyel kapcsolatban, és két javaslat is az asztalon van. Weber hétfőn benyújtott módosító javaslata szerintaz Európai Néppárt arra kéri a magyar kormányt, hogy azonnal függessze fel a felsőoktatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés