Előfizetői tartalom

Nagyon súlyos dologgal vádolják Trumpot

MTI
|
Portfolio
Donald Trump amerikai elnök még februárban azt kérte az FBI akkori igazgatójától, James Comey-tól, hogy állítsa le a volt nemzetbiztonsági tanácsadója, Michael Flynn ellen zajló vizsgálatot - jelentette kedden a The New York Times amerikai napilap. Nagyon súlyos vádról van szó, hiszen ebben az esetben Trump közvetlenül próbált meg nyomást gyakorolni egy független nyomozószerv vezetőjére, akit aztán később kirúgott.

Napról-napra újabb részletek látnak napvilágot Donald Trump eddigi legsúlyosabb belpolitikai botrányában.Kapcsolódó cikkünk2017.05.16Dagad a botrány: Trump hírszerzési titkokat fecseghetett ki az oroszoknakTegnap arra derült fény, hogy egy feljegyzés szerint, amelyet a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) azóta leváltott vezetője, James Comey a Trumppal februárban tartott találkozója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés