FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Gyalogosokat gázolt el egy furgon Londonban

MTI
|
Portfolio
Gyalogosokat gázolt el szombat este egy furgon London egyik legismertebb hídján, a London Bridge-en. A hidat lezárták, a helyszínen fegyveres rendőri egységek tartózkodnak. A Scotland Yard vasárnap hajnali tájékoztatása szerint több halálos áldozata van a London hídon (London Bridge) történt gázolásnak. A rendőrség közölte azt is, hogy összesen három helyszínen történtek incidensek, és lövések is eldördültek.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!Három incidensA hídon szombat éjjel egy fehér furgon nagy sebességgel felhajtott a járdára és több gyalogost elütött a London hídon. Szemtanúk beszámolója szerint a járműből ezután három ember kiugrott és késsel támadt a járókelőkre a közeli piac, a Borough Market környékén. A jármű állítólag elhajtott a helyszínről, egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés