Előfizetői tartalom

Mi lesz a 3-as metróval? Itt van Tarlós bejelentése

Portfolio
Csütörtök délelőtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Tarlós István a 3-as metró felújításának legújabb fejleményeiről, finanszírozásáról, miután részt vett a szerdai kormányülésen és egyezség született a kormánnyal. Az egyezség értelmében a felújításra többletpénzt nem ad a kormány, azt a főváros a saját pénzmaradványából teremti elő szükség esetén. Egyúttal ismertette határozott véleményét a felújítás várható megkezdéséről.

A metrófelújítás lelkiismereti kérdésA főpolgármester azzal kezdte, hogy a sajtótájékoztatót a 3-as metró problémája miatt hívta össze. Tegnap volt egy kormányülés és szeretném, ha most hangoznának el bizonyos dolgok, nem pedig a Kormányinfo után - fogalmazott Tarlós István.Van itt egy 1976 és 1990 között átadott rendkívül avult metró, amelyet muszáj már felújítani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés