Előfizetői tartalom

A magyarok csak azt szeretik az EU-ban, hogy ömlik a pénz

Portfolio
Érezhetően javult az állampolgárok véleménye az Európai Unióról az elmúlt egy évben, vagyis a jelek szerint a Brexit nem bizonytalanította el a többi tagállamot - derül ki a Pew Research felméréséből. A magyarok mindössze 13 százaléka gondolja úgy, hogy ki kellene lépnünk az EU-ból, viszont 44 százalék örülne, ha népszavazást tartanánk a kérdésről.

Lassan eltelik egy év a brit népszavazás óta, ennek apropóján készített egy friss felmérést a Pew Research Center arról, hogyan viszonyulnak az állampolgárok jelenleg az Európai Unióhoz. A legfontosabb, hogy a magországokban, Németországban és Franciaországban egy év alatt 18 százalékponttal ugrott meg az EU támogatottsága. A németeknél például most az emberek 68%-a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés