Előfizetői tartalom

Eleged van abból, hogy minden drága Magyarországon? Ne akarj Dániában élni!

Portfolio
Gyakran panaszkodunk arra, milyen magasak az árak Magyarországon európai összehasonlításban, ehhez képest az Eurostat friss adatai szerint csak az uniós árszínvonal hatvan százalékát érjük el. A kimutatás szerint a háztartási elektronikai gépek a legdrágábbak európai viszonylatban, a szállodák és az éttermek viszont kimondottan olcsók.

A napokban jelent meg az Eurostat friss statisztikája az európai országok árszínvonaláról. Eszerint összességében továbbra is Dániában a legmagasabbak az árak, ahol az európai átlag 139%-át mérték. Dobogós még Írország 125%-kal, illetve Svédország és Luxemburg holtversenyben 124%-kal. A legolcsóbb ország Bulgária, ahol még az európai átlag felét sem éri el az átlagos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés