Előfizetői tartalom

Lefújták a sztrájkot a kincstári dolgozók

MTI
Nem lesz sztrájk a Magyar Államkincstárban - erről állapodott meg a Kincstár vezetősége és a Magyar Köztisztviselők és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete Magyar Államkincstár Országos Szakmai Tanácsa (MKKSZ MÁK OSZT) pénteken. Az aláírt megállapodás értelmében a felek elkötelezettek a problémák tárgyalásos rendezésében, ezért a szakszervezet a 2017. július 17-ére meghirdetett sztrájkfelhívást visszavonta.

A tárgyaláson a felek megegyeztek arról, hogy a megállapodás eredményei a kincstári kollégák lehető legszélesebb körét érintsék, a középfokú végzettségű, hosszú munkaviszonnyal rendelkező kollégák esetében a bérrendezés kiemelt súllyal szerepeljen. A Kincstár vezetősége a szakszervezettel együttműködve törekszik a béren kívüli juttatások növelésére, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés