Előfizetői tartalom

Újabb állami dolgozók kapnak béremelést

Portfolio
A Magyar Államkincstár dolgozóinak bére két lépésben 25-25 százalékkal, míg a vízügyi igazgatóságokon dolgozóké 15-15 százalékkal emelkedik - írja a kormányközeli Magyar Idők, amely szerint a bérfelzárkóztatásból eddig kimaradt közalkalmazottak és köztisztviselők fizetésemelésének kérdése is rendeződhet. A hétfői sztrájkot eddig csak a kincstári dolgozók fújták le, de ma a vízügyesek is csatlakozhatnak hozzájuk.

A kormány pénteken döntött a Magyar Államkincstárnál dolgozók bérének 25 százalékos emeléséről júliustól, majd januártól szintén 25 százalékos fejlesztésben részesülnek. Emellett a kincstár vezetősége együttműködik a szakszervezettel a béren kívüli juttatások növelése és a bérrendezés érdekében, ennek teljesítésére külön bizottságot hoznak létre. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés