Előfizetői tartalom

Újabb hitelt nyújthat Görögországnak az IMF

MTI
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa elviekben 1,6 milliárd eurós (1,8 milliárd dolláros) készenléti hitelt hagyott jóvá csütörtökön a pénzügyi világválság által súlyosan érintett Görögországnak, csatlakozva az európai intézmények által nyújtott támogatásokhoz. A most zajló görög hitelprogrammal kapcsolatban született megállapodásról és a görög adósságpálya fenntarthatóságáról éppen egyik tegnapi cikkünkben írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkünk2017.07.20Hatalmasat kaszált Németország a görögök megmentésénChristine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója idén júniusban, amikor javasolta a csatlakozást a Görögország megsegítését célzó programhoz, azt mondta, hogy az egy elvi megállapodási lehetőséget teremt az IMF-nek a részvételre, de a szervezet visszatartja pénzügyi alapjait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés