Előfizetői tartalom

Teljesen mástól rettegnek a magyarok, mint amitől a világ

Portfolio
Európában, Ázsiában és Amerikában az Iszlám Állam és a klímaváltozás aggasztja leginkább az embereket - derül ki a Pew Research frissen közzétett felméréséből. A közel-keleti régióból érkező menekültek nagy száma jellemzően csak a 4-5. helyen szerepel a "félnivalók listáján", ám Magyarországon ez a tényező végzett az első helyen.

Az európai táblázat adatait böngészve láthatjuk, hogy a legtöbb országban lényegesen kisebb arányban nevezik a migrációt a legfőbb veszélynek (a saját országukra nézve), mint Magyarországon. Hasonlóan magas (65-67%-os) értékeket csak Olaszország és Görögország esetén látunk, ahol a migrációs hullám a mai napig igen erős hétköznapi jelenség. Azonban az olaszok az Iszlám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés