Előfizetői tartalom

Nagy változásokra készülhetünk az adózásban

Portfolio
2018. január elsején két, alapvető fontosságú, a magyarországi adózókat érintő törvény lép hatályba, ha a Nemzetgazdasági Minisztérium által véleményezésre kiadott törvénytervezetet ősszel elfogadja a parlament. A jogszabályokat most péntekig lehet véleményezni, de addig is összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat és a várható hatásokat.

KönnyítésA napokban jár le a "Tervezet az adóigazgatási rendtartásról szóló törvényről" című jogszabály véleményezésének határideje. A Nemzetgazdasági Minisztérium jelentős egyszerűsítést, új szolgáltatást és az adózók számára több fontos könnyítést ígér a tervezetben. Az újraszabályozás miatt nem számol a tárca sem bevétel-növekedéssel, sem bevétel-kieséssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés