Előfizetői tartalom

Szép csendben 1400%-ot ralizott idén a Bitcoin kistestvére

Portfolio
Hétfőn átmenetileg 64 dollár felett is járt, azaz új történelmi csúcsot ért el a Bitcoin kistestvérének is nevezhető Litecoin, amely így év eleje óta 1380%-ot drágult. Az elképesztő szárnyalásnak az is az oka lehet, hogy míg Bitcoinban most egy tranzakció lebonyolítása nagyjából 100 percet vesz igénybe, addig a Litecoinban csak 2 percet.

A Litecoin elképesztő idei szárnyalásáról írt összefoglalót ma a CNBC, hiszen közel 1400%-os szárnyalásról van szó és ezzel a Litecoin az ötödik legnagyobb piaci értékű kriptodevizává lépett elő a Bitcoin (72 milliárd dollár), az Ethereum, a Bitcoin cash és a Ripple után. A Litecoinból 84 millió darabot lehet létrehozni, míg a Bitcoinból ennek negyedét, és részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés