Előfizetői tartalom

Egy órán belül eldől Magyarország nagy csatája

Portfolio
Ma délelőtt 10 óráig bejelenti az Európai Bíróság, hogy hogyan dönt abban a Szlovákia és Magyarország által kezdeményezett perben, amely kifogásolta a 2015. szeptemberi ideiglenes menekültáthelyezési döntés végrehajtását. Sajtóértesülések szerint a papírforma az, hogy elbukja Magyarország a pert, azaz végre kell hajtania 1294 menekült befogadását Olaszországból és Görögországból, de az ítélet pontos szövegezése a végrehajtás módját és tartalmát is befolyásolhatja. A Reuters még éjjel közölt egy sztorit, miszerint egy vezető EU diplomata arra számít: elbukjuk a pert.

Szerda délelőtt meg is jelent az ítélet:Kapcsolódó cikkünk2017.09.06Megszületett a döntés a nagy kvótaperbenBírósági forrásai alapján a Bruxinfo a minap azt írta: a papírforma szerint Magyarország elbukhatja a pert, de a közelmúltban volt két olyan nagyobb jelentőségű ügy is, ahol a főtanácsnoki indítvánnyal ellentétes döntést hozott a nagykamara. Nem lehet tehát kizárni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái