FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Megkezdődött minden idők legerősebb hurrikánjának pusztítása

MTI
A francia Antillákhoz közelítve elérte az óránként 360 kilométeres sebességet a valaha feljegyzett legerősebb hurrikán, az Irma, amelynek mintegy ötven kilométer átmérőjű "szeme" másfél órán át tartózkodott Saint-Barthélemy szigete felett, majd Saint-Martinre csapott le. Rick Scott, floridai kormányzó szerda délelőtti sajtóértekezletén azonnali evakuálásra szólította fel a Florida déli részén élőket az Irma hurrikán miatt. A hurrikán várható pályája ezen a linken is következő.

Kapcsolódó cikkünk2017.09.06A hurrikánszörny nyomában féléves áramszünet jöhet"Óriási károk keletkeznek a szigeteken" - hangsúlyozta a Météo France. A tenger "szélsőséges erővel hullámzott" a partoknál, és az alacsonyan fekvő tengerparti területeket teljesen elborította. A két szigeten most először haladt át egy hurrikán szeme, s ilyen erős hurrikán még soha nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés