Előfizetői tartalom

Végre felmérik egész Európában, miből élnek az emberek

MTI
Egész Európára kiterjedő felmérés indul a háztartások pénzügyeiről, jövedelmi helyzetéről, fogyasztási és megtakarítási szokásairól, az Európai Központi Bank (EKB) által koordinált felmérésben a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) október 2-ától gyűjt információkat Magyarországon - jelentette be a KSH életmód-, foglalkoztatás- és oktatásstatisztikai főosztályának főosztályvezetője sajtótájékoztatón Budapesten kedden.

Janák Katalin ismertette, hogy az immár második Miből élünk? elnevezésű reprezentatív felmérés során az ország 345 településén mintegy 15 ezer háztartást kérdeznek meg október 2. és december 15. között. Az első eredményeket 2018 második felében publikálja a KSH. Az adatfelvétellel a háztartások gazdasági egyensúlyát próbálják feltárni. Rákérdeznek, milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés