Előfizetői tartalom

Meghátrál az MNB? Magasabb inflációt kiáltanak a londoni elemzők

MTI
|
Portfolio
Londoni pénzügyi elemzők egybehangzó előrejelzése szerint valamelyest tovább gyorsulhatott szeptemberben a magyarországi infláció. Egyes citybeli vélemények szerint az inflációs nyomás a belátható előrejelzési távlaton belül kamatemelésre késztetheti a Magyar Nemzeti Bankot (MNB), bár ez még nem teljesen konszenzusos vélemény a londoni elemzői közösségben.

A Portfolio által készített elemzői felmérés eredményei itt olvashatók:Kapcsolódó cikkünk2017.10.09Hiába lát mindenki inflációt, a számok nem mutatjákA Morgan Stanley elemzői a keddi adatismertetés előtti prognózisukban közölték: az augusztusi 2,6 százalék után a múlt hónapra 2,8 százalékos tizenkét havi inflációt várnak Magyarországon. A valószínűsített gyorsulás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés