Előfizetői tartalom

Trump olyan dologra készül, amivel az egész világot magára haragíthatja

Portfolio
Donald Trump a Forbes magazinnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy az asztalán van egy olyan törvényjavaslat, amivel arra ösztönözné, illetve végszükség esetén kényszerítené az Egyesült Államokban tevékenykedő vállalatokat, hogy amerikai földön állítsák elő a termékeiket, máskülönben "súlyos büntetésre számíthatnak".

Úgy tűnik, hogy az amerikai elnök napirendjéről továbbra sem került le a világkereskedelem évtizedek óta fennálló rendjének felborítása, amivel egy globális kereskedelmi háború kitörését kockáztatná. Trump már választási kampánya alatt is sokszor hangoztatta, hogy az Egyesült Államok a múltban katasztrofális kereskedelmi megállapodásokat kötött, ez vezetett az óriási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés