Előfizetői tartalom

Átalakulóban a magyar bulipiac: ilyenek lesznek a jövő fesztiváljai

Az utóbbi években egymást érik a könnyűzenei fesztiválok a nyári hónapokban Magyarországon, miközben sorra dőlnek a látogatói rekordok. Többek között ezért vált közhellyé, hogy hazánk régiós fesztiválnagyhatalom, de mennyi igaz ebből? Hogy látják az idei szezont a szervezők és a sörgyártók? A megújulási lehetőségekről és a jövő fesztiváljairól is szó volt a Heineken szerdai fesztiválszezon-záró minikonferenciáján.

Magyarország a közép-kelet-európai országokban évek óta híres arról, hogy a nyári szezonban szinte egymást érik a könnyűzenei fesztiválok, amelyek régiós turisztikai eseményekké fejlődtek. Persze a külföldi fesztiválozók idecsábításában továbbra is a Sziget jár az élen, de ahogy korábban írtuk, az idei szezon erősre sikerült: számos nagyobb és kisebb rendezvényen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés