Előfizetői tartalom

Közeleg a bizonyítványosztás, értékelik Magyarországot

Portfolio
Két hitelminősítő is vizsgálódik még az év vége előtt Magyarországon: jövő pénteken a Moody's publikálja friss ítéletét, majd november közepén még a Fitch is Budapestre jön vizsgálódni. Az elemzők szerint akár már egy következő felminősítés is indokolt lenne a magyar gazdaság szempontjából, de első lépésként valószínűbb, hogy a jövő évi lépésre utaló pozitív kilátást adnak majd.

Októberben és novemberben vizsgálódnak mégJövő pénteken a Moody's, november 10-én pedig a Fitch Ratings vizsgálhatja felül a magyar adósosztályzatot, ezekkel zárul majd az idei bizonyítványosztás, utána csak 2018-ban jönnek a hitelminősítők vizsgálódni. A mostani lépések főleg azért lehetnek érdekesek, mert legutóbb augusztus végén az S&P meglepetésre pozitívra javította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés