Előfizetői tartalom

Mégsem Yellent jelöli újra Trump

Portfolio
A Politico mai információi szerint bár elégedett vele, de mégsem Janet Yellen mostani elnököt jelöli újra a Fed élére Donald Trump amerikai elnök, hanem vagy Jeroma Powellt, a Fed kormányzótanácsának jelenlegi tagját, vagy John Taylort, a Stanford Egyetem professzorát jelöli. A hírre süllyedni kezdtek az amerikai határidős indexek.

A befolyásos lap tudomása szerint mégsem lehet azt mondani, hogy most már csak egy Powell-Taylor meccsről lenne szó, mert Trump minden nap változtatja véleményét arról, hogy kit jelöljön Yellen helyére. Erre egyébként jó példa, hogy tegnap még azt hangsúlyozta: mennyire elképesztő munkát végzett Yellen a Fed élén és "nagyon jól dolgoznak együtt". Ebből gondolhatták azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés